Музей сучасного українського мистецтва Корсаків у Луцьку запрошує на відкриття масштабного артпроєкту «Космогонія», який об'єднав філософію та мистецтво в унікальній подорожі через час і простір. Нині це – найбільша картина у світі, яку створювали два роки, та глибоке занурення у світ роздумів про добро і зло, людину і Всесвіт.

Грандіозна мистецька подія національного масштабу відбудеться 28 вересня у Луцьку на вулиці Івана Корсака, 1, в Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків.

Окрім презентації самої картини, організатори підготували насичену програму дійства, яке не залишить байдужим жодного гостя.

Захід стартує о 15:00 з презентації філософського трактату автора та куратора проєкту «Космогонія» Віктора Корсака. Відомий меценат та науковець представить ґрунтовну роботу з філософії «Космогонія добра та зла, або Про що не знав Заратустра». Ця праця стане основою події, розкриваючи глибинні концепції взаємодії добра і зла, що супроводжує людство протягом усієї його історії.

О 17:00 – грандіозне відкриття мистецького проєкту «Космогонія». Його презентують Віктор Корсак та автор картини Петро Антип. Це – ексклюзивна нагода почути наживо творців унікального артоб'єкта, що вражає митців усього світу.

О 18:00 гостей запрошують на прем'єру імерсивної вистави «Космогонія». Вона дозволить глядачам стати частиною мистецтва. У виставі переплетуться візуальна інсталяція та звукові ефекти, створюючи атмосферу, що дозволить відчути унікальний досвід.

Також експерти Національного реєстру рекордів офіційно зафіксують встановлений рекорд України.

Глядачів чекають 28 вересня о 15:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. Вхід вільний.