Департамент муніципальної варти неодноразово звертався до водіїв, які користуються послугами майданчика для платного паркування по вул. Карпенка-Карого, 1, про обов'язковість сплати вартості послуги з користування таким майданчиком.

Проте деякі порушники зумисно не платять за паркування, – повідомили на сторінці муниіципалів у фейсбуці,пише Конкурент. 

Один з таких є власник автомобіля марки «OPEL MOVANO», на якого впродовж двох років інспектори з паркування винесли 101 постанову про притягнення до адміністративної відповідальності, з яких 79 було передано на примусове стягнення до Державної виконавчої служби. Відповідно, всі постанови були оплачені.

Незважаючи на це, автовласник знову вирішив схитрити та залишив недійсну квитанцію про оплату послуги з користування майданчика для платного паркування, тому вчергове отримав штраф.

«Звертаємося до власників транспортних засобів, не намагайтеся уникнути відповідальності, а в разі порушення правил зупинки, стоянки здійснюйте добровільну оплату штрафів, згідно з Постановами та не чекайте відкриття виконавчого провадження», – закликають муніципали.