Суддя Рожищенського районного суду Наталія Шептицька розглянула адміністративний матеріал, що надійшов з Відділу поліційної діяльності №1 (Рожище), про притягнення до адміністративної відповідальності уродженця села Тихотин Рожищенської громади.

Про це йдеться у постанові суду від 11 жовтня, пише Район. Рожище.

Водій 8 вересня о 19:49 в місті Рожище, по вулиці Коте Шилокадзе, керуючи автомобілем марки «ГАЗ-24», на вимогу працівника поліції про зупинку транспортного засобу, завчасно подану за допомогою гучномовця, звукової сирени та увімкнених маячків синього та червоного кольору, не зупинився.

Чоловіка затримали, переслідуючи на патрульному автомобілі та заблокувавши проїзд.

У судове засідання водій не з'явився, хоча був вчасно і належним чином повідомлений про день, час та місце розгляду справи. Він подав у суд письмове клопотання, в якому просить розгляд справи проводити у його відсутності, свою вину визнає в повному обсязі та просить суворо не карати.

Суддя постановила визнати чоловіка винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 122-2 Адміністративного кодексу, та накласти на нього 153 гривні штрафу.

Також він заплатить в дохід держави 454 гривні судового збору.