В Україні з’явився цікавий мобільний додаток для усіх одноосібників та фермерів, який допоможе збути надлишок вирощеної в саду чи на городі продукції не їдучи на базар. Одночасно він стане в нагоді й споживачам, які хочуть придбати садовину та городину чи інші харчі домашнього виробництва без посередників.

Про це в ефірі телеканалу ГІТ розповів автор ідеї та співзасновник проекту єБазар Павло Войцехівський.

Метою додатку єБазар є розвиток фермерства в Україні та створення механізму з продажу чи обміну продукції для домашніх господарств і фермерів.

Адже з одного боку є фермерські та домашні господарства, які мають надлишок продукції, в яких є обмежений доступ до ринків продукції, - розповідає Павло Войцехівський. - Або ж вони вже реалізовують свій товар, але їм не підходить ціна через те, що посередники диктують умови. Або ж у них є якісь витрати на транспортування і їм треба далеко їхати до ринку.

З іншого боку, за словами Павла Войцехівського, у нас є покупці, які хочуть і шукають домашні продукти. Зараз у нас в тренді екологічні продукти, той самий екологічний туризм - коли люди їдуть на ферми, щоб подоїти корову чи козу, скуштувати смачний свіжий сир.

Тому, ще однією метою додатка є надати доступ до якісних харчових продуктів від локальних господарств за доступною ціною і близьким географічним розміщенням.

На даний час додаток доступний для усіх власників смартфонів з операційною системою Android та іОS. Веб-портал обіцяють запустити за кілька місяців.

Деталі можете дізнатися переглянувши наше відео.