У Володимирі-Волинському третій раз переносять відкриття стадіону. На цей раз обіцяють, що до кінця жовтня облаштують бігові доріжки, а до кінця року завершать ремонт загалом.

Про це повідомляє «Газета Волинь».

Як відомо, нові доріжки та стадіоні «Олімп» мали бути прокладені до Дня Незалежності. Однак підрядник не встиг з роботами і пообіцяв завершити облаштування бігових доріжок з поліуретановим покриттям на початку жовтня. Тепер терміни переносяться на кінець місяця.

Згідно з інформацією на офіційному сайті міста, наразі завершено роботи з облаштування бігових доріжок асфальтобетоном, 5 жовтня підрядна організація розпочала вкладання нижнього шару поліуретанового покриття. Як зазначив керівник підрядної організації Володимир Рудюк, через 2 тижні на стадіоні буде вкладено фінішний шар, тож до кінця жовтня чотири доріжки буде повністю облаштовано. Оновлений стадіон відповідатиме п’ятій категорії міжнародної сертифікації легкоатлетичного спорту.

До слова, підрядна організація, яка здійснює роботи на стадіоні «Олімп», ремонтувала «Авангард» у Луцьку та виконує роботи на НСК «Олімпійський».