Народний депутат, член депутатської групи« За майбутнє» Ігор Гузь рекламує себе на встановленні дитячих ігрових майданчиків у межах його виборчого округу.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України уже вдруге у 2021 році розподілив кошти субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій між бюджетами територіальних громад та обласними бюджетами. 

Виборчий округ №19 Ігоря Гузя отримав 11 млн 134 тис. 83 грн. Ці кошти розбито на 40 об’єктів і заходів.

Тож щойно кошти пішли до місцевих бюджетів і їх почали освоювати, нардеп Гузь приїхав на округ, щоб показати виборцям, дивіться, мовляв, це я зробив.

Так, на офіційній сторінці Ігоря Гузя у фейсбуці з’явилося фото, де він, запхавши руки в кишені джинсів, стоїть в оточенні ще трьох чоловіків. Як йдеться у дописі, це працівники Нововолинської міськради і депутат цієї ради від фракції «За майбутнє» Микола Лукашук.

А приїхав нардеп у Нововолинськ, щоб «особисто оглянути хід робіт» на будівництві дитячого ігрового майданчика у шахтарському місті. 

Є в дописі і чарівна фраза: «Ресурси на встановлення майданчика парламентар залучив із держбюджету».

Попереду в Гузя – ще 39 таких візитів у населені пункти області і 39 дописів на офіційній сторінці. Щоб виборці не забували, за кого потрібно голосувати.