У поліклініці №2 у Тернополі раптово помер чоловік, який ішов до лікаря.

Трагедія сталася в середу, 10 листопада, близько 9:30, повідомляє видання «20 хвилин».

Чоловікові понад 70 років. Він дуже погано почувався і того ранку прийшов до поліклініки. Підійшов до реєстратури, просив записати на прийом до сімейного лікаря. Пояснював, що він «чорнобилець», що йому дуже погано, і просив обслужити його без черги. Йому дали направлення до лікаря, проте на прийом чоловік так і не потрапив. Ліфт не працював, тож чоловік йшов на 2-й поверх пішки.  Ледь піднявшись, сів на лавку і знепритомнів.

 «З ним, напевне, жінка і донька були. Вони почали кричати, кликати на допомогу. Люди позбігались…» – розповів очевидець.

До нього кинулись чи то студенти-медики, чи інтерни. Йому робили штучний масаж серця, а сімейні лікарі, що повибігали з кабінетів, намагались дати якісь пігулки.

Хвилин 20 чоловіка намагались повернути до життя. Прийшов, за словами очевидця, певно, якийсь лікар-реаніматолог. Але ні лікарської валізи, ні інших обладунків у нього не було. Невдовзі тіло залишили на кушетці і накрили. Повз проходили люди, які поспішали на прийом до лікарів.

Тіло забрали через кілька годин, після приїзду поліції.  

Начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міськради Василь Даньчак  запевнив журналістів, що у відділі почали службове розслідування. І коментувати зможуть лише за його результатами.