На мосту на пр. Соборності у Луцьку трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі рейсового автобуса №107 сполученням Луцьк-Ківерці та легковика марки Mercedes.

Аварія трапилась в обідню пору в четвер, 4 листопада, передає Інсайдер Медіа зі свідчень очевидців.

На місці автопригоди працює екіпаж патрульної поліції, який з'ясовує всі обставини. Інформації про постраждалих немає, транспортні засоби отримали незначні механічні ушкодження. Через аварію рух ділянкою ускладнений, затор тягнеться аж до приміщення історичного факультету ВНУ ім. Лесі Українки.

Нагадаємо, ввечері напередодні у селі Княгининок Луцького району Волині водійка автомобіля «Ауді» на смерть збила 62-річного місцевого мешканця, який переходив дорогу по пішохідному переході.

У зв’язку із виконанням капітального ремонту проспекту Соборності змінили рух деякого громадського транспорту  – Луцькрада

Зупинили рух транспортних засобів непарною стороною на ділянці від перехрестя з вулицею Воїнів-афганців до кільцевої розв’язки вулиць Єршова, Гордіюк та проспектів Відродження, Соборності з 10 години 4 листопада й до завершення робіт. Рух автобусів триває зустрічною смугою. 

Тролейбуси:

  • маршрут №2 – з проспекту Перемоги на вул. Карпенка-Карого, через вул. Конякіна, далі по маршруту;
  • маршрут №12 – з проспекту Перемоги на вул. Карпенка-Карого, через вул. Конякіна на КРЗ, далі по маршруту;
  • маршрут №15 – з проспекту Перемоги на вул. Карпенка-Карого, через вул. Конякіна на КРЗ, через вул. Єршова на проспект Відродження, далі по маршруту;
  • маршрут №15-а – з заїздом та розворотом на вул. Домни Гордіюк, проспект Соборності, далі по маршруту.