Поліцейські Києва встановлюють обставини падіння неповнолітньої дівчинки із багатоповерхівки у Святошинському районі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

Ввечері у вівторок, 9 березня, до столичної поліції надійшла інформація про падіння дівчинки із багатоповерхівки на бульварі Кольцова. На місце події виїхали слідчо-оперативна група районного управління поліції, ювенальні поліцейські та медики.

Попередньо правоохоронці встановили, що 14-річна дівчинка впала з 18-го поверху. Вона – мешканка сусіднього будинку, де сталася подія. Наразі поліцейські спілкуються з батьками загиблої, опитують рідних, сусідів, свідків та очевидців аби з’ясувати причини та обставини інциденту.

Після встановлення усіх деталей та проведення першочергових слідчих дій, події буде надана правова кваліфікація.

Як зазначають у повідомленні на сторінці «Вартові еспресо» у фейсбуці, дитина йшла з малювання, подзвонила матері і сказала, що вже йде додому. Після цього зайшла у 18-поверховий будинок на бульварі Кольцова, залишила куртку на загальному балконі і стрибнула з верхнього поверху.

«На жаль, лікарі по приїзду лише констатували смерть дитини. Що спонукало дівчинку до суїциду – невідомо. Вартові Еспресо звертаються до батьків: слідкуйте за своїми дітьми, цікавтеся їхнім життям і у соцмережах також, питайте, що їх непокоїть. Якщо у дитини є якісь проблеми психологічного плану – сходіть разом до психолога…» – йдеться у дописі.