З 1 квітня 2021 року починається весняний призов на строкову військову службу. Відповідно до наказу військового комісара Нововолинського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковника Олександра Полянко, на підставі законодавства України призовна кампанія триватиме з 1 квітня по 30 червня 2021 року.

Про це пишуть на сайті Нововолинської міської ради.

Явці на призовну дільницю підлягають громадяни Нововолинська та селища Благодатного 2003 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народились у 1994-2003 роках, у яких закінчилась відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу.

Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до 10 квітня 2021 року на призовну дільницю Нововолинського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: м. Нововолинськ, вул. Кобзаря, 63, маючи при собі документи, які посвідчують особу.