У понеділок, 22 березня, в міськраді відбулася зустріч підприємців Центрального ринку з Луцьким міським головою Ігорем Поліщуком.

Про це пишуть на фейсбук-сторінці «Європейський Центральний ринок».

Підприємці ринку окреслили основні питання та відповіді на них, які звучали під час зустрічі. Текст допису подаємо без змін.

1. Ігор Поліщук запевнив, що до кінця 2021 року питання про демонтаж металоконструкцій на Центральному ринку підніматися не буде.

2. У зв'язку з цим, підприємці запропонували винести на сесію питання про відміну рішення виконкому від 2020 року про демонтаж ряду контейнерів по вул. Глушець та повернення зупинки біля парку Лесі Українки.

3. Зі слів мера, протягом року (до кінця літа) відбудеться декілька зустрічей між підприємцями Центрального ринку, спілкою, власниками нерухомого майна та архітекторами для узгодження всіх питань по реконструкції території під діючим ринком та погодження умов та етапів втілення такої реконструкції.

4. Підприємці запропонували відновити зупинку по вул. Глушець, яка є необхідною як для мешканців частини Старого міста, так і для відвідувачів парку та Центрального ринку. Ігор Поліщук обіцяв дати відповідь про рішення по зупинці до кінця наступного тижня.

5. Також піднялося питання про облагородження замку Любарта та безпеку прилеглої території. На що отримали відповідь про те, що по всьому периметру замку будуть встановлені камери спостереження. Підприємці запропонували підсвітити замок Любарта так, як це зробили з Кірхою.

6. Щодо майбутнього локдауну в Луцьку, була надана відповідь про те,що на даний момент ситуація із захворюваністю стабільна та контрольована. Причини для локдауну немає.