Другокласник понад 15 годин блукав незнайомою місцевістю. В очереті поблизу болота, за десять кілометрів від дому, він провів усю ніч.

Про це пише пресслужба ГУНП у Волинській області. 

Нагадаємо, про зникнення дитини правоохоронцям повідомила мати лише сьогодні о 8:55 год., хоч хлопчик ще вчора, близько 17 години, пішов гуляти та не повернувся додому. Його шукали рідні, однак це не увінчалось успіхом. 

До пошуків школяра сьогодні залучили понад півтори сотні поліцейських – весь особовий склад відділення поліції №2 (Горохів), співробітників ГУНП у Волинській області та Луцького районного управління, кінологічного центру та понад 20 нацгвардійців, долучилися також громадські формування та місцеве населення.

Координували дії правоохоронців заступники начальника ГУНП у Волинській області – Михайло Сорока та Сергій Козак. Залучили до розшуків усю необхідну техніку та всі засоби. У село прибуло чимало засобів масової інформації, які висвітлювали перебіг пошуків. 

Дитину поліцейські разом зі службовими собаками знайшли вже за чотири години після початку масштабних пошуків. Першими хлопця помітили правоохоронці Сніжана Лапків і Степан Свинарчук, а також службова собака Ніка з гвардійським кінологом сержантом Денисом Тимченком.

«Той безсилий лежав в очереті біля болота, що приблизно за 10 кілометрів від дому. Якби правоохоронці запізнилися хоч на декілька хвилин – наслідки були б непоправними. Хлопця дістали із багнюки, далі везли на підводі, а до села більше кілометра його ніс на руках оперуповноважений Вадим Барчук», – розповів заступник начальника ГУНП Михайло Сорока. 

На щастя, зі школярем все добре, правоохоронці його нагодували, нині медики надають йому необхідну допомогу.