В американському штаті Огайо проведуть розіграш лотереї серед вакцинованих від коронавірусу. П’ятьом переможцям обіцяють виплатити по мільйону доларів.

Про це з посиланням на CNN інформує «Українська правда».

Щоб претендувати на участь у розіграші, жителям Огайо має бути не менш ніж 18 років. Для дітей від 12 до 17 років будуть проводитися окремі розіграші, і переможець кожного з них отримає стипендію.

Губернатор штату Огайо Майк Девайн заявив, що лотерея спрямована на людей, які досі не наважуються вакцинуватися.

«Я знаю, що люди скажуть: «Девайн збожеволів. Це марнотратство». Але те, що я вважаю марним, – це мати вакцину, яка може врятувати життя людей, і змусити когось померти від COVID-19, тому що вони не пройшли вакцинацію. Це жахлива, жахлива трата. Ось що таке марнотратство».

Нагадаємо, у США триває загальнонаціональна кампанія, що пропонує творчі стимули для вакцинації людей. Нью-Джерсі пропонує «чарку і пиво» ​​для жителів, які отримають свою першу дозу вакцини в травні і відвідають пивоварні-учасники в штаті. Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо збирається роздавати людям, які проходять вакцинацію, безплатні квитки на заходи і пам'ятки. Крім того, у Нью-Йорку на станціях метро і на залізничних станціях відкриють тимчасові пункти вакцинації проти COVID-19. Люди, які пройшли вакцинацію на залізниці і в метро, ​​можуть отримати безплатну семиденну карту MetroCard або два безкоштовні квитки в один кінець залізницею.