Фракція «Слуга народу» у Верховній Раді вирішила виключити народного депутата Євгенія Шевченка зі свого складу й надіслала відповідний документ керівництву парламенту.

Про це повідомляє «Українська правда».

Нагадаємо 20 квітня нардеп партії «Слуга народу» Євгеній Шевченко приїхав на зустріч до Олександра Лукашенка у Палац Незалежності в Мінську і заявив, що завжди мріяв про знайомство.

Після цього глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко повідомив, що політсила вимагатиме пояснень від свого нардепа Євгенія Шевченка.

У фракції повідомили, що голосування підписаними листами щодо Шевченка було розпочато ще 2-3 тижні тому. Станом на ранок неділі не вистачало підписів для ухвалення рішення (треба 70%), «але вчора він сам посприяв активізації людей».

«Народний депутат України Євгеній Шевченко був виключений з фракції «Слуга народу». Відповідне рішення ухвалено більшістю голосів. Зібрані всі необхідні підписи. Незабаром документи будуть передані керівництву Верховної Ради для оголошення в залі», – повідомляє фракція.

Сам Шевченко виключення прокоментував у фейсбуці так:

«Нарешті мене виключили з фракції «Слуга народу»! Ми підемо своїм шляхом. А ці соросята угроблять країну і президента остаточно».