Лучанин показав тріщини на місту через річку Стир, що на вулиці Шевченка. За його словами, він небезпечний, адже перебуває в аварійному стані, а відтак реконструкцію проспекту Волі розумно було б зробити після ремонту цього мосту.

Фото в фейсбуці опублікував користувач Микола Граб.

Після того, як тут проїхали дві 13-метрові вантажівки, які доставляють товар в «Нову Лінію», я почав помічати швидкі зміни на мості. Щодня все більше тріщин, і з'явилися великі провалля, в яких можна легко зломали ногу пішоходам, – йдеться в дописі.

Микола Граб пише, що два дні тому на мосту залатали ями, однак, за його спостереженнями, весь асфальт осипався під міст, а відтак утворилися нові тріщини.

Думаю доля чекає міст така ж, як в селі Гайок, що на Львівщині. Аби тільки без жертв. Для міської ради і більшості людей, які там не їздять, не ходять, – важливіше проспект Волі, туалети в парку і тому подібне. Але щоб не вийшло потім так, що хтось на тому мості не... не дійшовши до збудованого туалету в парку, – розмірковує лучанин.

Микола Граб вважає, що реконструкцію проспекту Волі варто було б розпочати після того, як відремонтують аварійний міст на Шевченка.

«Бо, рано чи пізно, міст закриється сам. І тоді почнуться довжелезні корки, і об'їжджати на іншу сторону доведеться через Жидичин на Княгининок», – додає користувач фейсбуку.