Через знущання над 54-річною матір'ю затримали 31-річного громадянина України  в місті Каменна Гура, що неподалік Польщі. Чоловік фізично та морально знущався над своєю матір'ю. Причому робив це протягом досить тривалого часу, погрожуючи навіть убити її.

Про це пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт місцевої поліції. 

Після його затримання правоохоронці встановили, що громадянин України застосовував сімейне насильство також і по відношенню до своєї 31-річної співмешканки. Протягом останніх кількох місяців він тричі потрапляв у поле зору поліції саме через знущання над обидвома жінками.

Після першого затримання чоловік отримав заборону наближатися до своєї матері та співмешканки й контактувати з ними. Однак цю заборону він проігнорував, тому був заарештований й провів за ґратами понад три місяці: від кінця січня до початку травня 2021 року.

Після виходу з-під арешту громадянин України взявся за старе й почав знову фізично та морально знущатися переважно зі своєї матері. При цьому він був повністю на її утриманні, адже сам ніде не працював і його вагітна співмешканка теж не працювала.

31-річний чоловік постійно ображав свою матір, погрожував вбити її, виділяв їй їжу, ускладнював користування окремими кімнатами, шарпав її та бив кулаками по голові й тілі, завдаючи численних травм, – йдеться у повідомленні поліції.

Під час останнього затримання громадянин України навіть почав душити жінку й схопився за ножа, погрожуючи їй убивством. У зв'язку з цим суд взяв чоловіка під тимчасовий арешт на 3 місяці, поки триватиме слідство. За свої вчинки громадянину України загрожує до 10 років в'язниці.