Уродженець Володимира-Волинського Віктор Редька розшукує рідну маму, яка відмовилась від нього в пологовому 46 років тому. Він просить відгукнутись усіх, хто знає про неї хоч якусь інформацію.

Про це пише «Буг».

Віктор розповів, що народився 18 лютого 1975 року в пологовому будинку Володимира-Волинського. Через кілька днів біологічна мама від нього відмовилася, і його перевезли в Луцький дитячий будинок. Там Вітя перебував до двох років. А потім хлопчика всиновили. У 1982 році прийомна сім’я разом з сином переїхала в Крим, де він проживає і зараз.

«В моєму свідоцтві про народження вказано, що я народився у Володимирі Волинської області 18.02.1975 року. Все інше я знаю зі слів своїх прийомних батьків. Але цього дуже мало, щоб віднайти свою рідну маму», – зауважив Віктор.

За його словами, є інформація, що матері на час пологів було 16-17 років, і вона була студенткою мед- або педучилища. Також є дані, що батько дівчини був партійним, і через це, найімовірніше, її і змусили відмовитись від сина.

«Це все, що мені вдалося дізнатися про рідну маму. Тому я надіюсь на небайдужих людей. Можливо, хтось про неї щось знає, то дуже прошу – розкажіть мені. Я хочу віднайти свою маму. Адже вона, незважаючи ні на що, моя рідна людина», – наголосив Віктор.

Він каже, що його прийомні батьки померли. Тато – 2019-го, а через рік не стало і мами. Тому йому не вистачає поруч близької людини.

Просимо відгукнутись усіх, хто володіє будь якою інформацією про біологічну матір Віктора, адже для нього це дуже важливо.

Написати Віктору можна на його сторінку в фейсбуці.

Віктор разом з прийомною мамою
Віктор разом з прийомною мамою