Сценарист Богдан Панкрухін звинуватив актора Володимира Талашка, який відомий за роллю в радянському фільмі «В бій ідуть тільки старики», в сексуальних домаганнях під час його викладацької роботи в КНУТКІТ ім. Карпенка-Карого.

На своїй сторінці у фейсбуці він опублікував свідчення дівчат, які начебто постраждали від сексуальних домагань з боку Талашка. За їхніми словами, артист, який сьогодні викладає в університеті імені Карпенка-Карого, нібито неодноразово примушував до інтиму студенток та навіть абітурієнток ВНЗ, які щойно закінчили школу та приїхали вступати до вишу.

Панкрухін зібрав історії дівчат, до яких нібито домагався Талашко. Сценарист стверджує, що 75-річний актор робить це протягом 20 років за тою самою схемою. Користуючись своїм авторитетом і наївністю дівчат, зірка радянського кіно запрошував їх до себе додому, пропонував випити, а потім «фотографував голими, заводив у спальню і схиляв до інтиму». Після розголосу в соцмережах про сексуальні домагання Талашка заговорили ще декілька його жертв. 

У міністерстві культури та інформаційної політики України заявили, що вони глибоко стурбовані через звинувачення одного з викладачів Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого у неприпустимій повіденці стосовно колишніх студенток.