На прибудинковій території п’ятиповерхівки, що на вулиці Задворецькій, 15 у Луцьку, триває демонтаж трьох електроопор, які самовільно встановило ПП «Інтер-буд-інвест».

Про це  у середу, 11 серпня, повідомили мешканці будинку.

Нагадаємо, приватне підприємство «Інтер-буд-інвест» незаконно встановило три електроопори на прибудинковій території п’ятиповерхівки на вулиці Задворецькій, 15 у Луцьку.

У п’ятницю, 6 серпня, працівники цієї фірми приїхали у двір і, не показавши мешканцям жодних погоджень, самовільно встановили три стовпи: один – біля дороги, другий – взагалі між дитячим майданчиком, спортивними снарядами і сушкою для білизни, третій – поблизу електропідстанції.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Микола Осіюк підтвердив, що стовпи встановлені самовільно. Не те що погоджень, взагалі жодних звернень до Луцької міської ради щодо встановлення електроопор не було.

Хоча перед тим у Луцькій філії ПрАТ «Волиньобленерго» інженер заявляв, нібито підрядник мав погодити проєкт у департаменті ЖКГ міськради.

Мешканці будинку написали заяви у правоохоронні органи, земельну інспекцію, звернення до міського голови Ігоря Поліщука з проханням сприяти вирішити цю ситуацію. Реагуючи на звернення, у вівторок, 10 серпня, на прибудинкову територію навідався інспектор департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Завдяки послідовній позиції мешканців і за сприяння телеканалу ГІТ вдалося домогтися, щоб несумлінний виконавець робіт прибрав за собою сліди неподобства.