Мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим.

Про це повідомив у Facebook народний депутат від партії ОПЗЖ Вадим Рабінович.

«Убит наш товарищ Костя Павлов!» – написав він.

«Суспільне» пише, що мера Кривого Рогу Павлова знайшли застреленим.

«Первый городской» зазначає, що «труп чоловіка знайшов знайомий загиблого на порозі веранди, на вулиці Українській (у селі Вільне під Кривим Рогом у власному будинку – ред.). Чоловік лежав у калюжі крові, поруч знаходилася рушниця».

Обставини події з'ясовують правоохоронці.

Що відомо про Костянтина Павлова?

Йому було 48 років. Мав вищу економічну освіту, менеджера організацій та диплом електрослюсара. Працював на криворізьких підприємствах «Кривбасконсалтінг», «Південний ГЗК», Криворізькому суриковому заводі.З 2005 року Павлов був депутатом від «Партії регіонів». 

З 2006 до 2012 року працював першим заступником міського голови Кривого Рогу (Юрія Любоненка та Юрія Вілкула).

З 2012 року став народним депутатом України 7-го скликання від «Партії регіонів». У 2014 році голосував за диктаторські закони.

На місцевих виборах 2020 балотувався в мери Кривого Рогу від партії «Опозиційна платформа — За життя», не пройшов, поступившись чинному меру Юрію Вілкулу, але згодом останній оголосив що знімає свою кандидатуру через стан здоров'я на користь Павлова.

У другому турі виборів 6 грудня конкурував із кандидатом від «Слуги народу» Дмитром Шевчиком і виграв вибори, набравши 56,97% голосів.