Первістка українському музиканту, фронтмену гурту «Океан Ельзи» Святославу Вакарчуку народила продюсерка українського продакшена Radioaktive Film Євгенія Яцута. Пара разом вже близько року.

Про це повідомляє «Обозреватель».

Святослав Вакарчук вперше став батьком. Його обраниця народила сина. Хлопчика назвали Іваном – на честь батька музиканта. Народження первістка один з найпопулярніших українських музикантів приховував близько трьох місяців.

Понад 20 років Святослав Вакарчук був разом з Лялею Фонарьовою, із якою познайомився в студентські роки. Спільних дітей у них не було, 12 червня 2021 року пара оголосила про розлучення.

Іван Вакарчук народився ще наприкінці травня. Матір дитини Євгенія на сім років молодша за 46-річного Святослава Вакарчука. 39-річна жінка працює директоркою і виконавчою продюсеркою компанії Radioaktivefilm, яка знімає реклами міжнародних брендів, кліпи та серіали. 

У травні Євгенія Яцута працювала над зйомками нового кліпу для «ОЕ» на пісню «В небо жене». Уже тоді жінка з'явилася на пресконференції кінофестивалю «Молодість» із кругленьким животом.

Також відомо, що у Яцути є старша дочка Софія від першого шлюбу з режисером Денисом Соніним.

Профіль обраниці Вакарчука в інстаграмі закритий. Однак у фейсбуці вона розмістила публікацію, в якій попросила користувачів допомогти з пошуком хорошої няні. Відповідний пост Євгенія опублікувала 2 серпня.

Євгенія Яцута вчилася на факультеті соціології та психології в КНУ імені Тараса Шевченка. Також пройшла курс Оксфордської школи англійської мови. Закінчила з відзнакою (1994).