Цього року планують відновити дорожнє покриття між селами Ласків-Вощатин у громаді Володимира. Також готуються до проведення тендерні процедури для виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт відрізку дороги між селами Орані-Новосілки та у селі Дігтів, - пише Буг.

Задля вирішення проблеми заступник міського голови Володимира Ярослав Матвійчук днями зустрівся із керівницею Служби місцевих автомобільних доріг у Волинській області Оксаною Грицюк, а також технічною групою.

«Під час зустрічі обговорили всі моменти щодо будівництва доріг на теренах громади Володимира, які перебувають на їх балансі», – розповів Матвійчук у фейсбуці.

Днями відбудеться тендер на проведення робіт на частину дороги від Ласкова до Вощатина. Вже цього року там буде відновлено покриття, а також належно зроблять обочини до дороги на Ласків.

Також обговорили капремонт ще двох доріг у громаді. Новосілки – Орані (С-030103/Р-15) та в селі Дігтів(С-030119/Р-15).

В результаті зустрічі, вирішили, що найближчим часом фахівці складуть дефектний акт, а далі – розпочнуться необхідні тендерні процедури для виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення робіт.

«Додатково – як депутат Волинської обласної ради – відстоюватиму включення цих двох доріг у перелік тих, які будуть відремонтовані згідно з програмою на 2022 рік», – додав Матвійчук.