Через великі скупчення людей на території амбулаторії та біля неї було прийнято рішення перебазувати центр вакцинації, аби створити більше вільного простору для охочих щепитися.

Про це інформує Камінь-Каширська РДА.

Тож у будні дні (пн – пт) вакцинацію від коронавірусної хвороби здійснюють у Камінь-Каширському районному відділі ДУ «Волинський обласний Центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» (приміщення «санстанції», вул. Ковельська 22, кабінет № 3). Центр, де імунізують проти COVID-19, працює з 9.00 – 16.00.

Натомість у вихідні можна щепитися на базі Камінь-Каширської амбулаторії загальної практики сімейної медицини (вул. Шевченка, 43). Графік роботи: сб: 9.00 – 16.00; нд: 9.00 – 14.00.

Імунізацію проводять вакцинами: AstraZeneca, CoronaVac, Pfizer.
Щоб залишити заявку на вакцинацію, потрібно зателефонувати на один із номерів місцевого контакт-центру: 067 61 76 509; 095 61 76 509. Також охочі можуть без попереднього запису прийти до центру та отримати щеплення.

Окрім того, організовані колективи мають можливість скористатися послугами виїзної мобільної бригади.

Нагадаємо, усі препарати зареєстровані в Україні та визнані Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Вакцинація – єдиний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.