У четвер, 16 вересня, на урочистому засіданні Вченої Ради Міжнародного Європейського Університету відбулася церемонія вручення Дипломів Почесних професорів.

Про це повідомив колишній президент України Віктор Ющенко.

Нагороди  вручили доценту кафедри та клініки кардіології Медичного університету Гданська Мілош Ягушевський Віктору Ющенку, а також заслуженому лікарю України, громадському діячеві та відомому лікарю-хірургу Ростиславу Любомировичу Валіхновському.

Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Алла Сергіївна Наволокіна під оплески присутніх членів Вченої Ради та гостей оголосила одноголосне рішення членів Вченої Ради Міжнародного Європейського Університету про присвоєння звань Почесних професорів МЄУ за плідну співпрацю в галузі підготовки і виховання молодих фахівців, значний внесок у забезпечення навчального процесу та наукових досліджень МЄУ!

Я добре пам'ятаю часи, коли МЄУ був заснований, роки його розвитку і разом з керівництвом радію його успіхам! Я радий, що Міжнародний Європейський Університет створив команду високопрофесійних викладачів, які вдало поєднують сучасні теоретичні концепції з міжнародними і практичними інструментами та досвідом., – пише Віктор Ющенко.