Камінь-Каширська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про заподіяння 35-річним жителем селища Маневичі матері тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили її смерть (ч.2 ст. 121 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Слідство вважає, що зранку 22 липня 2021 року нетверезий чоловік, який за день до цього умовно-достроково звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання також за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, побив матір до смерті.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цього злочину, котрий перебуває під вартою, постане перед судом.

Нагадаємо, 36-річний чоловік лише 21 липня повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть його батька в 2017 році, а наступного дня побив палкою до смерті матір. 

Сусіди розповіли, чоловік агресивний, особливо коли вип’є. У в’язниці він сидів вже удвічі, і двічі повертався додому достроково. 

Коли Олега посадили за побиття батька, після якого той помер (як убивство ця справа не розглядалася), мати кредитів набралася, щоб визволити сина з тюрми. Тепер він отак «віддячив».

Довідково: за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.