Вчора, 26 вересня близько 21-ї години патрульна поліція отримала інформацію про ДТП на трасі Луцьк - Ковель у селі Копачівка. Виїхавши на місце аварії патрульні з'ясували, що зіткнулися автомобілі Mitsubishi L200 та Volkswagen Transporter. 

Про це в телефонному коментарі  Громадському інтерактивному телебаченні розповів речник Патрульної поліції Волинської області Богдан Павлович. 

Поліцейські на місці ДТП встановили, що 39-річний водій Mitsubishi L200 виїжджаючи на головну дорогу з другорядної не надав переваги автомобіля Volkswagen Transporter під керуванням 23-річного кермувальника.  Внаслідок зіткнення автомобілі зазнали механічних пошкоджень, а Mitsubishi перекинувся на дах. На щастя, обійшлося без потерпілих. 

Патрульні склали адмінматеріали на водія Mitsubishi L200 згідно статті 124-ї Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна.  

Нагадаємо, вчора ми повідомляли про цю ДТП на трасі Луцьк-Ковель.








Нагадаємо, вчора ми повідомляли про цю автотрощу на трасі Ковель - Луцьк.