Вперше, на терені діяльності публічних бібліотек України, працівники бібліотеки – студії ДіМ, відкрили блогер – студію у луцькій бібліотеці (Центральна бібліотека для дітей).

Про це у фейсбуці повідомила Ніна Бочарова.

На зустріч прийшли підлітки, для яких блогерство, ведення власних ютуб каналів, створення медіа-контентів – стає цікавим, корисними і вмотивованим заняттям. Багато початківців дивляться на найкращих блогерів і думають, що ніколи не зможуть цього досягти. Мета студії – відкрити таку можливість відвідувачам бібліотеки, як дорослим так і підліткам.

Про секрети буктюберства поділився Володимир Каліш,учень 4- го класу, гімназії 14. Хлопець – рекордсмен національного проєкту «Книга рекордів України», як «Наймолодший в Україні модератор зустрічей з дитячими письменниками».

Про навички акторської майстерності під час підготовки і знімання сюжетів, розповів керівник зразкової театральної студії «Бешкетники» Вадим Хаінський.

Учасники зустрічі переглянули матеріали юних блогерів, а також буктрейлери читачів бібліотеки. На зустрічі бібліотекарі обговорили з дітьми плани майбутніх зустрічей, занять.

Ми вдячні депутату Луцькоі міськоі ради Ірині Колковській, за фінансову допомогу у придбанні технічного обладнання. Є студія, є бажаючі там працювати, є місце, де можна навчатись створювати цікаві, сучасні медіа-коненти. Отож чекаємо всіх завітати до #БібліотекастудііяДіМ, і скористатись можливостями блогер –студіі!, – йдеться у дописі.