Очільник Волинської обласної територіальної організації партії «Голос» Віктор Левандовський купив за 3 мільйони 300 тисяч 33 гривні в «Укрпошти» приміщення колишнього кафе «Берізка» і реконструював його.

Торги відбулися ще 21 липня 2020 року.

Двоповерхова будівля з цокольним поверхом, збудована у 1998 році, розташована у Луцьку на вул. Кривий Вал, 19. Приміщення їдальні площею 475,10 м², відоме як кафе «Берізка», оцінили у 2 мільйони 477 тисяч 104,80 гривні (з ПДВ).

На приміщення претендували чотири покупці: керівник 8-ми луцьких ОСББ Сергій Леонідович Сироватка, ТОВ «Будмет Груп», ТОВ «С.О. Енерджі» і засновник 4-х ІТ-компаній, очільник обласного осередку партії «Голос» Віктор Сергійович Левандовський.

Найвищу ціну запропонував Віктор Левандовський – 3 мільйони 300 тисяч 33 гривні. Його й визнали переможцем аукціону.

Нагадаємо, 26 січня 2021 року Віктор Левандовський здобув на аукціоні право придбати інше приміщення: на проспекті Волі, 27-а площею 128,4 квадратного метра (господарське приміщення друкарні), запропонувавши за нього 3 мільйони 200 тисяч гривень, але згодом передумав платити такі гроші.

Як пише «ВолиньUA», зараз приміщення їдальні на Кривому Валу реконструювали. Хоча у Луцькій міській раді кажуть, що ніякого погодження на реконструкцію не надавали.

Попередньо до архітектурно-будівельного контролю звертались про дозвіл на реконструкцію приміщення, але у цьому балансоутримувачу було було відмовлено. Причина відмови: будівля прибудована до пам’ятки архітектури і зареєстрована як єдиний майновий комплекс.