Російські рекламісти за три місяці зуміли продати чотири квартири у новому житловому комплексі Луцька за допомогою платформи PornHub.

Реклама житла «на найбільш нетематичному майданчику», але «з необхідною цільовою аудиторією» допомогла закрити угоди на загальну суму 88 тис. доларів США, повідомляє UBR.

«До нас ще ніхто не продавав нерухомість через PornHub. Але це спрацювало! За 3 місяці ми продали 4 квартири в милому сімейному ЖК із середнім чеком $22 тис.» – написав керівник рекламної агенції Digital Bands Павло Кац.

Клієнтом став великий забудовник із Західної України, з яким агенція співпрацює шість років.

«Це був чистий експеримент. Ми розуміли, наскільки майданчик не відповідає ідеї сімейного тепла та затишку. Але все вийшло!» – йдеться у тексті.

Кейс навіть отримав премію WOW Awards у номінації «Нестандартне просування: digital» за найкращий рекламний проєкт у нерухомості.

Загалом Кац зазначає, що PornHub регулярно відвідують 62% українських чоловіків віком від 25 до 44 років. Середній час перегляду – 10 хвилин. Тому рекламісти вирішили використати цей трафік.

«З початком карантину рекламодавці рвонули в соцмережі, і конкуренція там виросла. А на PornHub виріс лише трафік користувачів. З PH важко змагатися за увагу користувача – там занадто заряджений контент. Але ми використовували гумор, і це спрацювало», – розповідає Кац.

Клієнтам, які знайшли оголошення на PornHub, запропонували купити квартири зі знижкою 5% та пільгові умови розстрочення. На експериментальний запуск реклами було витрачено 628 доларів.