Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП у Волинській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні проти 5 ківерчан, які виготовляли і продавали на Волині наркотики.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

За оперативного супроводу УСР у Волинській області ДСР НП України встановлено, що п’ятеро жителів Ківерців в період часу з травня 2020 року по травень 2021 року виготовляли та збували психотропні речовини на території міста Ківерці та Волинської області.

Їм були оголошені підозри одразу за кількома статтями Кримінального Кодексу України, у тому числі за незаконне виготовлення, зберігання і збут заборонених речовин, за організацію місць незаконного вживання та виготовлення наркотиків, а також за привласнення обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів.

Під час досудового розслідування чотирьом зловмисникам було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, ще одному фігурантові – домашній арешт.

Нині всі п’ятеро правопорушників, які налагодили незаконний промисел, у складі організованої злочинної групи, постануть перед судом.