На вибір поціновувачам красивих ювелірних виробів представлено багато колекцій різних мануфактур. Причому відрізняються доступні моделі не тільки вартістю чи матеріалами, які використовуються для їх виготовлення, але і типами.

сережки пусети
https://ukrzoloto.ua/uk/catalog/serezhky/f/typ-pusety/

Кількість запропонованих варіантів вражає, і коли постає завдання вибрати сережки, у покупця від різноплановості рішень виникає справжній ступор. Виявляється, існує безліч типів цих прикрас, і кожна з них привертає увагу, але серед цієї безлічі версій існує така, яка вже багато років позиціонується, як мегауніверсальна і актуальна для покупців різного віку, статусу і навіть статі. Це не дивно, бо сережки-пусети випускаються як в жіночих і дитячих серіях, так і чоловічих. Ну а те, що така прикраса актуальна в будь-якій ситуації і підійде до будь-якого образу, це навіть не обговорюється.

Тому закономірно, що вони дуже популярні, і кожен виробник намагається представити їх у найширшому стилевому і дизайнерському різноманітті.

Коли лаконічність це не недолік

Ювелірні прикраси і мінімалізм – це два поняття які не завжди «ходять разом». Але якщо говорити про сережки пусети, то вони якраз і завоювали свою популярність за простоту. Причому простота – це не про дизайн, а про конструкцію. Із завданням одягти «гвіздочки» справиться навіть маленька дівчинка. До речі, сучасні моделі продумані і на 100% безпечні. Щодо дизайну, то тут немає жодних лімітів. Для виробництва пусетів використовуються різні матеріали. Вони однаково класно виглядають, як у золоті так і сріблі. Крім того, такі сережки можуть бути в різній кольоровій гамі.

Якщо це золото, то метал використовується:

  • білий;
  • жовтий;
  • червоний.

Якщо для виготовлення використовуються срібло, то всі варіанти його декорування будуть актуальними і цікавими:

  1. родій;
  2. чорніння;
  3. позолота.

Для тих, хто віддає перевагу ювелірним виробам декорованим камінням, майстри пропонують оригінальні пусети зі вставками.

Дизайн, складність виконання, матеріали, які використовуються, стилістика, бренд – все це має значення і впливає на ціну. Але для того, щоб кожен покупець мав можливість підібрати для себе оптимальний варіант, ювелірні фабрики пропонують серії в різних сегментах:

  • бюджетних;
  • середніх;
  • преміальних.

Безперечно, всі типи сережок варті уваги, але саме пусети – вважаються прикрасою маст хев.

сережки пусети

Вони стильні в будь-якому виконанні, як простому (без вставок), так і шикарному (з діамантами, наприклад). Саме тому сережки «гвіздочки» вважаються ще й прекрасною ідеєю для подарунку. І підходять вони на презент і солідній дамі, і юній романтичній панянці, і навіть зовсім маленькій дівчинці.