Бізнес-проєкт студентів і викладачів Луцького національного технічного університету у сфері соціального підприємництва «Інклюзивна інтернет-кондитерія «ТаКаvа» став переможцем ІІ етап Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів і стартапів.

Про це повідомляють на сайті вишу.

Участь у конкурсі, який відбувався 19 жовтня у рамках представницького міжнародного конгресу International Scientific Congress SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2022, взяли представники різних країн – Латвії, Індії, Португалії, Узбекистану та України.

ЛНТУ у цьому конкурсі представила команда здобувачів спеціальності «Економіка» бакалаврського рівня – Анатолій Гордійчук, а також рівня доктора філософії (PhD) – Юрій Гордійчук під керівництвом завідувача кафедри економіки Олександра Шубалого.

За підсумками захисту проєктів та підбиття оцінок міжнародного журі, команда ЛНТУ отримала І місце, була нагороджена дипломом та індивідуальними сертифікатами переможців.

ЛНТУ запрошує зацікавлених інвесторів взяти участь у реалізації цього самоокупного соціально відповідального бізнес-проєкту.