Збройні Сили України проти перемовин, домовленостей чи компромісних рішень.

Вони готові і надалі відвойовувати захоплені росіянами території України. Про це Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив під час телефонної розмови з Головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

«Ми будемо боротися, доки стане сил. Наша мета - звільнити всю українську землю від російської окупації. Ми не зупинимося на цьому шляху за жодних умов. Українські військові не приймуть ніяких перемовин, домовленостей чи компромісних рішень. Умова для переговорів одна - Росія має залишити всі захоплені території», - заявив Залужний.

Він повідомив, що ситуація на фронті стабільна та контрольована. Українські захисники відслідковують дії противника на кордоні з Білоруссю і будують надійний щит для захисту України з півночі.

«Сили оборони, попри шалений опір окупаційних військ, продовжують наступальні дії на Харківському напрямку. Ворог активно атакує на рубежах Білогорівка-Соледар-Бахмут-Майорськ та Авдіївка-Опитне-Водяне-Піски-Мар'їнка-Павлівка, але успіху не має. Ми тримаємо оборону завдяки стійкості наших передових підрозділів та боєздатним резервам. На Херсонському напрямку проводимо стабілізаційні дії та укріплюємо рубежі оборони», - розповів Залужний.