Наразі ще дуже багато українських захисників знаходяться в полоні.

Про одного з них розповідає лучанка Аліна Шанковська, - пише ВСН.

«Мій друг Влад, з яким я познайомилась у «ДЮСШ» в м.Луцьк, перебуває зараз у російському полоні. Це дуже цілеспрямований, сильний духом хлопець. Він постійно мене підбадьорував на важких тренуваннях, перед змаганнями налаштовував на хороший результат. Здавалось, Влад вірив у мене більше, аніж я в себе. Тому зараз я дуже сильно хочу підтримати його, зробити хоча б мінімальний вклад у те, аби його повернули якнайшвидше з полону до своїх рідних!» - каже лучанка.

Дівчина розповідає, що Влад - це приклад мужності, відваги, стійкості, незламної сили духу, а ще він дуже добрий, щирий, світлий хлопець. Він зробив вагомий внесок у досягнення українського спорту і виконав норматив майстра спорту України з бігу на дистанції 100 м. Також неоноразово підіймав синьо-жовтий прапор на Чемпіонатах України з легкої атлетики.

Коли почалось повномаштабне вторгнення в Україні, він почав боронити рідну землю, будучи захисником Маріуполя та Азовсталі.

Влад - воїн полку «Азов», який досі перебуває в полоні.Останній раз він виходив на зв‘язок, після подій, які сталися в Оленівці. Він написав рідним і сказав, що живий. Після того зв‘язок зник.

«Я дуже прошу робити максимальні репости, розголоси. Чим більше людей будуть про нього говорити,тим більше шансів на його повернення. Не будьте байдужими. Адже він опинився в полоні, захищаючи інтереси кожного з нас», - каже дівчина.