Автокатастрофа за участю мікроавтобуса, в якому їхали 6 українців, сталася 5 листопада приблизно о 4:00 на автомагістралі А4 біля польського міста Тарнув Малопольського воєводства.

Як повідомляє Radio Zet, автобус, яким громадяни України їхали в напрямку Жешува, обганяв вантажівку. Ймовірно, водій не впорався з керуванням та перекинувся. В автомобілі перебувало шестеро людей, серед яких були діти. Внаслідок трагедії загинув 13-річний підліток, якого буквально розчавив транспортний засіб. Маму та її другу дитину шести років госпіталізували.

«На 507-му кілометрі автомагістралі А4 в напрямку Жешува (село Тарнув-Центрум – село Дембіца-Захід) сталася аварія двох легкових автомобілів та автобуса. Коли надзвичайна служба прибула на місце аварії, під транспортним засобом перебувала людина. На жаль, внаслідок травм вона померла на місці події. З інформації, яку нам вдалося встановити, це була дитина віком приблизно 13 років», – повідомляє місцеве видання 112Tarnów.pl - Tarnowski Portal Rescue у Facebook.