Євгенія Емеральд розповіла про війну на фронті та в тилу.

«Коли я була на фронті і мій чоловік був на фронті, якось особисто мені було легше, якщо чесно. Зараз я знаходжуся в тилу і мені важче і я зараз дуже сильно розумію всіх наших українських жінок, які чекають вдома своїх чоловіків», — поділилась Євгенія.

В етері Громадського Інтерактивного Телебачення вона поділилась історією свого військового шляху та планами на майбутнє:

«Я точно не повернуся до підприємницької діяльності. Я це казала, ще коли була на фронті і, коли повернулася з фронту, я це доводжу. Тобто я для себе зрозуміла, що для мене дуже важливо захищати людей, їх права. Моя підприємницька діяльність була спрямована лише на заробіток коштів, а зараз в мене цінності та інтереси змінились. Тому, однозначно, мій шлях буде пов’язаний або з державною службою, або з громадською діяльністю».

Про волонтерську діяльність наостанок розповіла так:

«Як тільки повернулась до Києва, я разом з українським народом за місяць зібрала два мільйони гривень для ЗСУ. Регулярно відвожу сама або відправляю гуманітарну допомогу. Доречі, те, що я стала відомою в соціальних мережах, допомогає: дуже багато фондів і людей мені довіряють, відправляють цю допомогу, бо вони точно знають, що я це все перенаправлю у ті руки — де це реально потрібно. Тому, я вам скажу, важкувато, я не відпочиваю, — сміється Євгенія, — Або служба, або волонтерство, або я там борюся проти якихось наркоманів — непорядних українців. Тому в мене тут весело насправді, мені здається, я тут більше роблю, ніж раніше на фронті».