У Луцьку відвалюється цегла із новобудови «Луцька Рів’єра», що розташована на вулиці Ковельській поруч із берегом річки Стир.

Про це пише «Волинь UA».

На фото чітко помітно тріщини на стіні будинку. Цеглини, які не тримаються розчині, можуть впасти на перехожих. Також помітні ознаки розходження швів та вихід герметика на поверхню. Все це свідчить, що будинок будувався з порушенням певних стандартів.

Нагадаємо, що будівництво "Луцької Рів'єри" пов'язують з ексочільником Партії регіонів у Волинській області Олександром Башкаленком.

Через порушення цю новобудову тривалий час не могли задати в експлуатацію. А люди змушені були заселитися в багатоповерхівку без комунікацій. До того ж міська влада допомогла забудовнику зменшити частку пайової участі, зваживши на те, що він безплатно передав квартиру лучанці. Згодом прокуратура встановила, що ця жінка мешкала в будинку, який знесли заради зведення нового житлового комплексу. Отже, це було лише виконанням зобов’язань, а не жест доброї волі. Кошти довелося повернути в бюджет.