Скандальна фірма ТзОВ «Екопрод» судиться з Луцькою міською радою за земельну ділянку комунальної власності на Майдані Привокзальному, 1.

Про це повідомляє «ВолиньUA» з посиланням на ухвалу Господарського суду Волинської області.

У червні цього року фірма ТзОВ «Екопрод», засновником якого є колишній «регіонал» Олександр Башкаленко та його дружина Людмила подали до Господарського суду Волинської області на Луцьку міську раду про визнання правовідносин за договором оренди земельної ділянки від 23.03.2011 р., кадастровий номер 0710100000:11:062:0036, площею 2079 кв. м, розташованої за адресою: Майдан Привокзальний, 1.

Мова йде про земельну ділянку власності громади міста, де раніше було кафе «Волинянка».

Ще в березні на засідання земельної комісії Луцькради приходила представниця ТзОВ «Екопрод», яка толком не зуміла пояснити плани на майбутнє щодо діяльності кафе. Воно здавалось в оренду, його стан нагадує забігайлівку радянських часів. Мало того, жінка більше нагадувала підставну особу, яка поняття не має щодо господарської діяльності закладу. Очевидно, що кінцева доля земельної ділянки – продаж майна, що на ній.

Тоді комісія земельних відносин та депутати не підтримали проєкт рішення про виділення 20 сотих землі на 10 років в оренду «Екопроду». Тож фірма екс-регіонала вирішила йти до суду і там шукати правди або ж рекомендувати депутатському корпусу знову розглянути питання оренди землі.

Нагадаємо, Олександр Башкаленко на місці ринку «Привіз» на майдані Привокзальному, 1 збудував житловий будинок. Обіцяв, що облаштує там місця для торгівлі сільгосппродукції, однак слова не дотримав, а звів приміщення, яке здав під супермаркет.