Після "бавовн" у Криму жителі тимчасового окупованого півострова почали масово продавати свої квартири й будинки. Тисячі оголошень про продаж нерухомості з'являються останнім часом. При чому житло кримчани готові віддати за половину суми, а часом й навіть за третину його вартості. 

Про це в ефірі ГІТу розповіла журналістка "Крим.Реалії" Анна Андрієвська.

В Криму дійсно стало більше оголошень про продаж нерухомості. Просто тисячі оголошень з'являються... При чому,  в абсолютно різних регіонах Криму: там де є "бавовна"  і де її немає. Навіть місцеві рієлтори говорять про те, що людям треба оперативно продати житло, тому вони готові торгуватися і продавати свої помешкання за половину або 30% його вартості. Як вони кажуть, зараз є хороша нагода купити собі житло біля моря дешевше ніж воно коштує, – зауважила вона. 

Як зазначила журналістка, в той же час рієлтори розповідають, що не зважаючи на велику кількість оголошень, покупців наразі знайти не вдається. 

Попри велику кількість цих оголошень, немає реальних угод. Тобто є об'яви, а немає покупців поки що... Ми не можемо зараз точно сказати, що це житло, яке продають саме росіяни, які приїхали туди... Але сама тенденція є дуже цікавою, – додала вона.