Путін впав та забив куприк, йому вже провели операцію. Він скасував традиційну прес-конференцію та виступ перед держдумою.

Про головну проблему путіна поговорилли в етері Громадського Інтерактивного Телебачення з політтехнологом та публіцистом Михайлом Шейтельманом.

Михайло думає, що проблема путіна зараз в тому, що він не може передбачати, що зараз відбуватиметься на фронті:

«Таку річ, як послання федеральному зібранню і таку, як велика прес-конференція — це треба оголошувати заздалегідь. Не дуже гарно оголосити, що через годину вона відбудеться, все-таки це іноземні журналісти, їх треба попередити хоча б за кілька днів. Проте він не може гарантувати і ніхто йому не може гарантувати, що за кілька днів наші не звільнять Мелітополь, наприклад. Він не любить таких ситуацій, він не любить виступати на поганому інформаційному фоні. Згадайте, коли ми звільнили Херсон, він просто зник і три тижні не було ніякого путіна. Зараз, коли на фронті нема змін, він з’являється та роздає коментарі, але якщо щось станеться, то він знов щезне. Оця непередбачуваність його лякає більше за все».

Зі слів Шейтельмана в підсумку: путін готовий виходити на сцену, щоб фіксувати перемоги або розповідати про якісь плани.