путін на зустрічі з Валерієм Герасимовим, Сергієм Шойгу і Сергієм Суровікіним, імовірно, мав намір продемонструвати колективну відповідальність за спеціальну воєнну операцію.

Про це інформує УНІАН

Президент російської федерації володимир путін провів зрежисовану зустріч з російськими генералами з метою зняття персональної відповідальності за провали у війні проти України.

Як повідомляє у Twitter Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки, путін відвідав об‘єднаний штаб так званої "спеціальної воєнної операції" та зустрівся з високопоставленими військовими офіцерами, у тому числі начальником генерального штабу Валерієм Герасимовим і міністром оборони Сергієм Шойгу.

"Він запитав пропозиції щодо наступних кроків спеціальної воєнної операції. Командувач російського угруповання військ в Україні генерал Сергій Суровікін був одним з тих, хто презентував доповідь. У цій зрежисованій зустрічі, путін, імовірно, мав намір продемонструвати колективну відповідальність за спеціальну воєнну операцію", - йдеться у повідомленні.

"Цей показ, імовірно, мав за мету зняти з Путіна відповідальність за воєнний провал, високі показники смертності і збільшення громадського незадоволення від мобілізації", - наголошується у повідомленні.

Крім того, у розвідці відзначили, що телевізійний відеозапис був імовірно призначений розвіяти чутки з соціальних мережах про усунення з посади Герасимова.