Йому лише 19, а без нього вже складно обійтися мільйонам українців. Михайло Регешук - волонтер із Волині, який 4 роки тому вирішив присвятити своє життя іншим.

Як допомагає хлопець та навіщо малює на старому одязі, розповідає ШоТам.

Понад 4 роки тому Михайло присвятив своє життя іншим. 19-річний юнак допомагає мільйонам українців оговтатися від війни.

«Привіт, мене звати Михайло, я з міста Нововолинська, що на Волині. Мені 19 років і в мене доволі великий досвід волонтерства», - Михайло Регешук, волонтер.

Зі шкільної лави хлопчина пішов у волонтери. Тоді з товаришами раз на тиждень допомагав безпритульним тваринам. Однак лютий 2022-го змінив усі цифри в графіках на 24/7.

Ми волонтерили як в колцентрах для допомоги переселенцям, так і на вокзалі, де координували гуманітарну допомогу на Харківщину. Разом зі студентами ми закрили ціль в два мільйони коробок, - Михайло Регешук, волонтер.

Разом із молодіжним центром вони відкрили 44 волонтерські пункти у Тернополі. А ще Михайло розфарбовує старий одяг і продає його у соцмережах. На виручені гроші волонтери купують їжу для благодійних їдалень.

У майбутньому юнак планує купити велику будівлю у рідному місті і створити там молодіжний центр зі скейтпарком, офісами і коворкінгом.

Я волонтерю заради спільної цілі, бо лише разом всією країною ми можемо рухати її вперед, — Михайло Регешук, волонтер.