Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі зберіг титул у поєдинку з Дереком Чісорою. Після цього він покликав на ринг українця Олександра Усика і в образливій формі викликав його на бій.

Про це повідомляє tribuna.com.

Ф'юрі здобув перемогу технічним нокаутом, рефері зупинив бій в 10-му раунді.

Поєдинок відбувся в Лондоні на стадіоні «Тоттенгема».

Після перемоги Тайсон покликав на ринг чемпіона WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика і почав його ображати. Олександр йому нічого не відповів.

«Де Олександр Усик? Де кролик? Усик, ти наступний, маленька с###а. Зробімо це. Я і ти. Кролик. Боягуз. Маленький боксер, який побив бодібілдера. Я побив одного українця, Кличка, і я поб’ю тебе, щілозуба маленька с###а. Ти огидний малий чоловічок. Зробімо це, с###а», – сказав Ф’юрі.

Потім на ринг піднявся Джо Джойс. Ф’юрі сказав, що проведе бій з Джойсом, якщо Олександр не захоче битись.

«Великий Джо Джойс тут. Він - воїн. Я скажу тобі ось що, Джо, я єдиний, хто називає твоє ім’я. Якщо цей кролик не хоче цього робити, то зробімо це з тобою на «Вемблі», брате», – додав Ф’юрі.

Обговорення потенційного бою за звання абсолютного чемпіона світу між Усиком та Ф'юрі триває від серпня. Тоді українець захистив три основні титули – WBA, WBO та IBF – у реванші з Ентоні Джошуа.

Для звання першого "абсолюта" в гевівейті з чотирма основними титулами Усику бракує поясу WBC, який утримує Тайсон Ф'юрі. Перед поєдинком з українцем британець мав пройти випробування своїм співвітчизником Дереком Чісорою, якого здолав у 10-му раунді їнього одностороннього протистояння в суботу, 4 грудня.