Пісня Аліни Паш, з якою вона виступила в національному відборі пісенного конкурсу «Євробачення», дійсно достойна, але випускати її на міжнародну арену неприпустимо.

Про це в коментарі ГІТу заявив музичний експерт і продюсер Роман Муха.

Нагадаємо, співачка Аліна Паш ухвалила рішення зняти свою кандидатуру як представника України на «Євробаченні-2022».

За словами Романа Мухи, все, що відбулося за лаштунками національного відбору, «неприпустиме у випадку висунення на міжнародну арену в тій ситуації, в якій ми перебуваємо».

«Весь ажіотаж із «Євробаченням» так чи інакше стосується того, наскільки ми серйозно ставимось до конкурсу, – вважає музичний експерт (на відео з 1:33 хв.). – Мені здається, що в Україні, попри те, що організатори часто помиляються, і ми не перший раз стали свідками якихось скандалів, пов’язаних з відбором учасників на міжнародне «Євробачення», але українці люблять цей конкурс. Тому що ми переживаємо за те, як ми виглядаємо у світі. Ми так само знаємо, що ми дуже талановитий народ, нація співуча. Ми маємо кого представити на міжнародній арені. І тому навряд чи в Україні припинять подавати масово заявки на конкурс «Євробачення». Тому що це, крім всього, ще й прекрасний піар для музиканта всередині нашої країни. Я прогнозую, конкурс «Євробачення» буде надалі популярним. А з часом з усіх тих помилок організаторів, мені здається, будуть зроблені висновки, і їх не будуть припускатись. Вони будуть прописані в протоколах прийому учасників».