Російські окупанти не полишають зухвалих планів висадки десанту з Чорного моря.

Зенітний ракетний підрозділ Повітряних сил ЗСУ збив російський винищувач-бомбардувальник Су-34, який намагався атакувати Миколаїв.

Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України. На Миколаївському напрямку росіяни намагаються покращити становище, але Збройні сили України відтісняють їх із позицій.

Зенітний ракетний підрозділ Повітряних сил Збройних сил України збив російський винищувач-бомбардувальник СУ-34, який намагався атакувати Миколаїв. Загальні втрати ворога тільки за цю ніч склали 70 орків і 7 одиниць техніки, – наголосили в міністерстві.

Там також додали, що на Херсонщині орки розгорнули ремонтні майстерні для техніки та польові шпиталі.

Крім артилерійських і ракетних обстрілів, ворог продовжує тиснути інформаційно, приписуючи собі вигадані перемоги, звинувачуючи українську владу в утисканнях прав і свобод мешканців південних регіонів, агітуючи за створення квазіреспублік.

Ситуація в Чорному морі суттєвих змін не зазнала. Корабельно-катерні групи противника продовжують блокувальну діяльність. Імовірність ракетних ударів залишається високою, не полишає ворог і зухвалих планів висадки десанту, – зазначили в Міністерстві оборони України.