Путін не нав'язує через пропаганду щось, а, розгадав за допомогою досить розумних помічників, які в нього були, як Сурков, чого хоче орда.

Про це в етері спецпроєкту ГІТу «Волинь на варті. Разом до перемоги!» заявив медіаексперт, журналіст, менеджер ЗМІ і блогер Віктор Лешик.

«Вони хотіли оцього, що зараз є в Україні. Вони хотіли роздерти тих, хто прагне свободи, тих, хто миє руки, любить музику, тому вони мінують, вкладають вибухові пристрої в музичні інструменти в Бучі, Ірпені, Гостомелі. Вони ненавидять це все. Тому що внутрішній світ, який є у звичайного посполитого расиста, настільки огидний, що він дисонує з прекрасним».

Журналіст і блогер вважає, що навіть росіяни вже почали нас поважати.

«Вони справді поважають тільки силу і тільки сильних. І, як мені здається, вони на рівні побутовому змінюють ставлення до нас».

На запитання, чому рашисти не рахують своїх втрат, не протестують, адже в Україні вже загибло у понад 2 з половиною рази більше окупантів, ніж за 10 років війни в Афганістані, Віктор Лешик відповів:

«Ми думали, що цей соціум в росії змінюється. Все ж таки з'явилися якісь товари, вони побували десь за кордоном, поїздили, побачили, як можна жити без воєн і без різні кривавої. І видавалося, що на побутовому рівні вони стали більше цінувати життєві якісь радощі, саме життя. Але виявляється, що є речі, які у них не змінюються. Цей момент дуже часто упускається соціологічно, що у час, коли була афганська авантюра, Радянський Союз мав у своєму складі такі народи, як, наприклад, прибалтійські, грузинів, українців, євреїв, які були просто за своєю ментальністю інші, ніж той залишок, який зараз в росії. І перші рухи, які були проти Афганської війни зсередини, якраз виходили з тих республік. Там був громадянський опір. Хай він не був масовим, але він був усвідомленим, антизагарбницьким. А зараз змінився склад того, що підпорядковувалося Москві». 

Більше дивіться у відео