Донька президента країни-агресорки російської федерації володимира путіна Катерина Тихонова створила сім'ю із колишнім художнім керівником Баварського державного балету Ігорем Зеленським.

Про це повідомили «Важные истории« і Der Spiegel.

За останні роки донька путіна літала до Мюнхена до свого коханця понад 50 разів.

Журналісти отримали список пасажирів чартерного рейсу з Мюнхена від 9 грудня 2019 року, який приземлився у ВІП-терміналі аеропорту «Внуково».

Рейсом летіли Тихонова, Ігор Зеленський, їхня дворічна донька, дві няні, вчителька фортепіано і троє співробітників Служби безпеки президента РФ.

Також журналісти отримали дані з електронної пошти співробітника Служби безпеки президента РФ Олексія Скрипчака, який є особистим охоронцем Тихонової. Серед цих документів є паспорти доньки Путіна, Ігоря Зеленського та їхньої доньки.

Баварський державний балет Зеленський очолював із 2016-го року і пішов із посади у квітні 2022-го, задовго до закінчення свого контракту.

Скоріше за все, Зеленського звільнили через відмову публічно засудити Росію за військову агресію проти України, повідомляють.

З 2018-го року Зеленський входить до наглядової ради фонду «Национальное культурное наследие», проєкту, ініційованого особисто путіним. Кошти на нього виділив «Роснефтегаз».

35-річна Катерина Тихонова є другою донькою путіна. Народилася у німецькому Дрездені. Відмовилася від прізвища путіна, взявши замість нього ім'я та по-батькові своєї бабусі з материнської лінії, Катерини Тихоновни Шкребнєвої.

У 2013-18 роках була одружена з сином власника банку «Россия» , товаришем Путіна Миколи Шамалова Кирилом Шамаловим.