На концерті легендарної німецької групи «Scorpions» у Кракові під час виконання пісні «Wind of change» (Вітер змін) над натовпом у фан-зоні розгорнули 50-метрові червоно-білий та синьо-жовтий прапори.

Крім того, лідер гурту Клаус Майне замість слів «Follow the Moskva Down to Gorky Park» ("ідучи по берегу Москва-ріки в парк Горького") заспівав «Now listen to my heart It says Ukrainia» ("а тепер послухай моє серце – воно говорить "Україна").

Зі сцени лунали слова підтримки українським біженцям, яким довелося покинути Батьківщину.

Відео фрагменту виступу  «Scorpions» у суботу, 28 травня, оприлюднила лучанка Ілона Галайда.

«Людиии, я плачу. Концерт «Scorpions» в Кракові 28.05.2022. Як же приємно, що на концерті в легенди поколінь НАШ прапор тримають Поляки і не забувають про біду, яку нам принесла раша. Знімала моя подруга Urszula Turska-Jurycka, але надіюсь піти наступного разу на «Scorpions» в Україні зі своєю сім‘єю», – написала лучанка. 

Нагадаємо, балада «Вітер змін» написана у 1990 році. Пісня стосується змін, що відбулися в Центральній та Східній Європі, а музичне відео, що їх ілюструє, включає сцени падіння Берлінської стіни.

«Scorpions» уперше змінив слова пісні у березні 2022 року під час виступу в Лас-Вегасі в честь підтримки України у її боротьбі за свободу та незалежність.