Хлопчик Єгор з Маріуполя, який вів щоденник про жахи оточення і окупації міста росіянами, зумів з родиною виїхати до Запоріжжя. Наразі родина перебуває у безпеці.

Про це повідомив родич, маріупольський фотограф Євгеній Сосновський, – передає ТСН.

Вони це зробили! Той самий хлопчик, який написав свій «маріупольський щоденник», та його сім'я на 100-й день війни змогли виїхати з окупованого Маріуполя! Двоє поранених дітей, їхня поранена мати та бабуся вже в безпеці і зараз у Запоріжжі! – написав Сосновський.

Нагадаємо, на початку травня Євгеній Сосновський оприлюднив фото щоденника 8-річного хлопчика Єгора, який вів записи в підвалі розбомбленого Маріуполя.

У словах дитини описаний весь жах війни, яку він бачив на власні очі. Єгор викладав на папері все, що відбувалось з ним і його родиною від початку війни – 24 лютого. Єгор розповідав про буденні події, інколи – про смерті і поранення родичів. Серед тексту є й малюнки хлопчика. На них святкування дня народження, палаючі будинки, трупи, люди зі зброєю і танки.

Восьмирічна дитина отримала поранення у спину після того, як російські окупанти відкрили вогонь по ньому, його мамі, дідусеві та сестричці.