Військовий оглядач Денис Попович в ефірі ГІТ дав інтерв’ю про вибухи в Криму та поточну воєнну ситуацію.

Біля Джанкоя на півночі Криму відбулися вибухи на складі боєприпасів, а також — над авіабазою у Гвардійському біля Сімферополя. Зазначимо, що Джанкой і Гвардійське — місця двох найважливіших військових аеродромів окупантів у Криму.

На думку Дениса Поповича, головна причина — недбайливе поводження з вогнем. Інша версія причини вибухів — дії диверсантів чи партизанів, які активно діють в тимчасово окупованому Криму, як і на інших тимчасово окупованих територіях півдня України.

Військовий оглядач прокоментував організовані вибухи:

Це я б назвав таким, знаєте, запрошенням до російських окупаційних військ скоріше тікати з Херсонської області і взагалі подалі тікати від України.
Знову-таки основні зусилля переміщуються потроху на Донбаську дугу, передусім, на лінію: Авдіївка, Піски, Красногорівка, Сіверськ — отам-от знову починаються от такі-от бої. Вони зараз відновлюються, — наголосив він. 

Загалом російські війська переміщують свої зусилля саме в Донеччину.

Основною тактикою ЗСУ за словами Дениса Поповича буде запрошення рашистів до жесту доброї волі — надалі українська армія буде вибивати мости, склади з боєкомплектом.